Înregistrare cerere de audiență

Portalul oferă posibilitatea de a solicita audiență publică din partea funcționarilor primăriei din comuna Dvs.. Pentru a iniția o solicitare, este necesar să completați formularul online de înregistrare de mai jos cu datele personale ale Dvs. și să descrieți pe scurt motivul pentru care solicitați audierea.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cum programez o audiență publică?
Pasul 1:

Completați formularul online de înregistrare alăturat cu datele personale și selectați funcționarul public la care doriți să vă programați audiența publică. La selecția dății audienței vă rugăm să aveți în vedere programul de audiență al funcționarului respectiv, respectiv vă rugăm să descrieți pe scurt tema discuției în cadrul întrevederii.

Pasul 2:

În cazul aprobării cererii veți fi anunțat prin email, și în care vă vom comunica data și ora finală a audienței programate, care poate să difere de data și ora inițial cerute de către Dvs.. Vă rugăm să aveți în vedere această ultimă dată comunicată prin email.

Pasul 3:

Vă rugăm să prezentați personal în cadrul primăriei, punctual la data și ora programată a audierii, și să căutați pe funcționarul public cu care ați solicitat întrevederea.