Salutare primar

Data publicării: 16 octombrie 2015

stire

Vă urez cu stimă bine ați venit.

Posibilitățile oferite de lumea virtuală și numărul în permananentă creștere a utilizatorilor de internet nu pot fi neglijate în 2016. Când avem deja o literatura de specialitate, care vorbește despre avantajele e-administrației, atunci – în primul rând în calitate de primar – salut orice inițiativă sau proiect în acest domeniu.

De ce? Pentru că pentru client, deci pentru citadini adminstrarea online este mai comod, mai simplu și mai prompt, iar pentru gestionar – în acest caz primăria municipală – este mai transparent și mai eficient, iar din punct de vedere al securizării plății, este la fel de sigură, ca și plata în numerar.

Salut toți locuitorii și primăriile județului pe portalul e-administrare de servicii publice harghitean inițiat de Consiliul Județean. Firesc, în primul rând , deschid această poartă virtuală de administrare publică a Primăriei municipale Odorheiu Secuiesc pentru locuitorii orașului.

O fac în speranța, că acest portal să vă fie de real ajutor, să scăpăm de labirintul birocrației. În cazul în care doriți informare mai amplă despre funcționarea primăriei, vă rog, vizitați site-ul www.varoshaza.ro, și să ne contactați pe oricare din adresele de contact.

Gálfi Árpád primar

Înapoi