Salutare primar

Data publicării: 16 octombrie 2015

stire

Stimate Vizitator,

Vă urez bun venit tuturor vizitatorilor dragi, virtuali pe site-ul oraşului Vlăhiţa, prin care în primul rând ne propunem să oferim informaţii utile şi interesante pentru toţi cei care se interesează de localitatea noastră. Pagina noastră web se adresează pe de o parte localnicilor pe care dorim să-i informăm la timp şi în mod detaliat despre toate evenimentele vieţii publice – economice, culturale şi altele – din oraş, demne de interesul lor. Astfel cu toţii pot deveni participanţii activi şi modelatorii vieţii de toate zilele a localităţii noastre.

Pe de altă parte, un al doilea obiectiv, la fel de important, al acestei pagini web este să facem cunoscut şi atractiv oraşul Vlăhiţa peste tot în lume, pentru ca tot mai mulţi vizitatori virtuali să ne onoreze şi personal, bucurându-se de ospitalitatea caldă a oamenilor care trăiesc pe aceste meleaguri.

Oraşul Vlăhiţa se află în Transilvania, judeţul Harghita, la poalele masivului central al munţilor Harghita, pe malurile pârâului Homorodul Mic, având o lungime de 7 km şi luând forma literei S. Este singura localitate cu rang de oraş din zona Homorodului Mic, o microregiune din Ţinutul Secuiesc, aşezarea fiind situată la jumătatea distanţei de 50 km între Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc, pe artera naţională DN 13A, şi la o altitudine de 850 m.

Oraşul nostru îşi aşteaptă vizitatorul cu o viaţă culturală efervescentă. Noi, oamenii care trăim aici, credem cu tărie în forţa veşnic vie şi creatoare de comunitate a tradiţiilor strămoşeşti, a căror păstrare, cultivare şi transmitere pentru generaţiile viitoare este o sarcină primordială pentru noi.
Adresez tuturor vizitatorilor dragi ai site-ului nostru invitaţia de a face o vizită la noi, şi să participe la serbările noastre, să guste specialităţile noastre gastronomice, apele minerale excelente şi să se bucure de ospitalitatea noastră.

Vă doresc tuturora o navigare plăcută şi utilă pe pagina noastră, iar celor care ne vizitează personal, o şedere plăcută şi amintiri de neuitat!

Molnár Tibor
primarul oraşului Vlăhiţa

Înapoi